Η σχολη

ΙΔΡΥΣΗ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Kickbox box mma grappling muay thai ift mma kallithea

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Kickbox box mma grappling muay thai ift mma kallithea

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Kickbox Box ioannidis Kickboxing Team Kallithea

BOX

Η Πυγμαχία, κοινώς Box, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αγωνίσματα και μαχητικές πολεμικές τέχνες, που στηρίζεται στην ικανότητα των αντιπάλων να αντικρούσουν μόνο με τις γροθιές τους ο ένας τον άλλο και να καταφέρουν, με εύστοχα και γερά χτυπήματα, να βγάλουν εκτός μάχης ο καθένας τον αντίπαλό του.Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα αθλήματα των αρχαίων Ελλήνων.Το αμερικάνικο κανάλι μετάδοσης αθλημάτων, ESPN, έχει κατατάξει την πυγμαχία ως το πιο δύσκολο άθλημα στον κόσμο.

Kickbox Box ioannidis Kickboxing Team Kallithea

KICKBOX

Το Kickboxing είναι ένα μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα. Έλκει την καταγωγή του απ’ την ταυλανδέζικη πυγμαχία και η προέλευση του είναι απ’ την Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική. Περιλαμβάνει τεχνικές της πυγμαχίας και λακτίσματα απ το καράτε και το ταεκβοντό. Το αγωνιστικό kickboxing χωρίζεται στο ερασιτεχνικό kickboxing, στο οποίο οι αθλητές φοράνε προστατευτικά, και στο επαγγελματικό όπου δεν επιτρέπεται η χρήση τους.

mma ioannidis

MMA

Οι μεικτές πολεμικές τέχνες (Αγγλικά: mixed martial arts, συντομογραφία: M.M.A.) είναι ένα μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής (full contact) που επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος. Συμπεριλαμβάνει πολλά μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες όπως την πυγμαχία, την πάλη, το μάι τάι, το Ζίου Ζίτσου, το kick boxing, το τζούντο και άλλα.

Kickbox box mma grappling ioannidis team kallitheaGRAPPLING

H πάλη υποταγής (grappling) είναι ένας γενικός όρος που περιγράφει το σύνολο των πολεμικών τεχνών και μαχητικών αθλημάτων που επικεντρώνονται στη συγκράτηση του αντιπάλου με τα χέρια (clinch) και τη μάχη στο έδαφος, με σκοπό την υποταγή του αντιπάλου με τελειωτικές λαβές. Η πάλη υποταγής θεωρείται και ξεχωριστό άθλημα, με πολλά είδη τεχνών πάλης ενσωματωμένες σε αυτό, όπως το Brazillian Jiu Jitsu, Luta Livre, Παγκράτιο, Sambo, Judo και άλλα.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Please specify image url.

Γιαννης
Ιωαννιδης

Προπονητής

  • Box, Kickbox, MMA,Grappling, TRX trainer, Kettlebell trainer, Personal trainer, Αποκατάσταση τραυματισμών
  • Experience: : Διπλωματούχος προπονητής Kickboxing, MMA και Muay Thai. Πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε επίλεκτους αγώνες Kickbox και Box.
Please specify image url.

Ελενη
Μουταφιδου

Προπονήτρια

  • Box, Kickbox, Box Savate, HIIT,Tae Bo, TRX trainer, Kettlebell trainer, Personal trainer
  • Experience: : Διπλωματούχος προπονητής από τις παγκόσμιες ομοσπονδίες WPKA και Box Savate.4 φορές πανελλήνια πρωταθλήτρια , 1 τρίτη θέση σε πανελλήνιο, συμμετοχές σε πολλούς επίλεκτους αγώνες

Kickbox box mma grappling muay thai ift mma kallithea

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων